Top

Online (Δωρεάν) εκπαιδευτικό σεμινάριο

SiteDesignTechnology Online (Δωρεάν) εκπαιδευτικό σεμινάριο

Online (Δωρεάν) εκπαιδευτικό σεμινάριο

Η Yoast, η εταιρεία πίσω από το δημοφιλές plugin Yoast SEO, ξεκίνησε σήμερα το ελεύθερο μαθήμα της για την επεξεργασία μπλοκ. Το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους, κάνοντας εγραφή στο Yoast Academy, το οποίο περιλαμβάνει επίσης πολλά άλλα δωρεάν και επι πληρωμή μαθήματα. Οι χρήστες μπορούν να μάθουν τα πάντα από το SEO.

Η τελευταία σειρά μαθημάτων της Ακαδημίας υπόσχεται να κάνει τους χρήστες για πρώτη φορά να επιταχύνουν τη χρήση του επεξεργαστή μπλοκ. Στο Yoast, είμαστε τεράστιοι οπαδοί του συντάκτη μπλοκ”, έγραψε ο Marieke van de Rakt, Διευθύνων Σύμβουλος της Yoast στην ανακοίνωση του μαθήματος. “Βεβαίως -όχι από την αρχή-, αλλά τώρα είμαστε fanboys editor-block και fangirls. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε ένα φοβερό δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ! Ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει όλους να χρησιμοποιήσουν τον επεξεργαστή μπλοκ στο έπακρο! ”

Επί του παρόντος, το μάθημα της κατάρτισης του επεξεργαστή μπλοκ έχει τουλάχιστον δύο ή τρεις ώρες περιεχόμενο για να εργαστεί, ανάλογα με το πόσο γρήγορα οι χρήστες χωνέψουν το περιεχόμενο. Το μάθημα προσφέρει τρία κύρια τμήματα:

  • Τι περιλαμβάνει ο νέος Block Editor
  • Πως χρησιμοποιείται
  • Extras

Καθένα από αυτά κατανέμεται περαιτέρω μεταξύ ενός και τριών υποτομέων. Προς το παρόν, υπάρχουν συνολικά επτά μαθήματα, τα οποία κυμαίνονται μεταξύ 7 και 49 λεπτών με βάση την εκτιμώμενη ώρα του Yoast. Τα μαθήματα είναι παρόμοια με τη λήψη σχολικής τάξης. Η ομάδα της Ακαδημίας παρέχει σύντομα βίντεο που καλύπτουν μεμονωμένα θέματα γύρω από τον επεξεργαστή μπλοκ. Η ομάδα παρέχει επίσης μια έκδοση PDF του μαθήματος για όσους προτιμούν το κείμενο σε μορφή βίντεο. Στο τέλος του μαθήματος, οι χρήστες λαμβάνουν ένα κουίζ και προχωρούν στο επόμενο μάθημα. Ένα ποσοστό 80% ή περισσότερο θεωρείται βαθμός επιτυχίας.

Η ομάδα κρατά κάθε μάθημα αρκετά εύπεπτο για να ολοκληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμη και αν παρακολουθείτε τα βίντεο, συνιστάται η ανάγνωση της έκδοσης PDF των μαθημάτων, τα οποία είναι υψηλής ποιότητας και έχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες με συνδέσμους με πόρους τρίτων.